Sök på sidan

 
 
 
 
search icon

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko olla ajan tasalla Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman kuulumisista? Tilaamalla saat sähköisen uutiskirjeemme noin kerran kuussa.

Täyttämällä tämän lomakkeen ja napsauttamalla alla olevaa "Tilaa" hyväksyt, että voimme käsitellä henkilötietojasi uutiskirjeen postituksia varten. Käsittelemme henkilötietojasi kunnioittavasti. Uutiskirjepalveluna käytämme Yhdysvalloissa rekisteröityä MailChimp-palvelua. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi tallennetaan EU: n ulkopuolelle.

Täytä lomake alla!

* indicates required
Valitse kieli*

• Ystävällisesti vahvista alla, että saamme lähettää sinulle sähköiset uutiskirjeet.

• Voit koska tahansa muuttaa mieltäsi ja perua uutiskirjeen jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoitukset@kokairport.fi.

Käytämme markkinointialustana Mailchimp-palvelua. Kun rekisteröidyt postituslistallemme, annat luvan siihen, että siirrämme tietosi MailChimpin käsiteltäväksi. Lue lisää MailChimpin tietosuojasta täältä.

Muista vahvistaa!

Ystävällisesti huomaa, että saat tilauksen jälkeen vahvistusviestin MailChimp-uutiskirjepalvelustamme. Tilaus ei ole voimassa ennenkuin olet klikannut vahvistusta. Tämä kaksivaiheinen vahvistus turvaa, että tilaus on tehty oikealta henkilöltä.