Sök på sidan

Tietoa KOK-airport.fi:sta

Tämän sivun ylläpitäjä on FAB Kronoby Flyghangar, Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman lentoliikenteen kehitys- ja kiinnostuksenvalvontaelin.

FAB Kronoby flyghangar omistavat viisi lentokentän ympärillä olevaa kuntaa: Pietarsaari, Kokkola, Kronopyy, Luoto ja Pedersöre.
Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman lentokonehallin vuokraamisen lisäksi tehtävänämme on aktiivisesti parantaa alueen lentoyhteyksiä. Pidämme erilaiset sidos- ja käyttäjäryhmät ajan tasalla lentoaseman palveluista ja edistämme lentoaseman näkyvyyttä. Tavoitteena on sekä varmistaa sujuvat yhteydet työmatkailijoille että lisätä lomamatkustajien matkakohteiden määrää.

Uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tuoreita uutisia liittyen Kokkola-Pietarsaaren lentokenttään. Kun rekisteröit uutena tilaajana ajalla 15.11.–31.1.2020 olet mukana kolmen hienon palkinnon arvonnassa! Tilaa linkin alla!

Lentoon

Vuotuinen sanomalehti, joka sisältää ajankohtaista ja mielenkiintoista tietoa lentoliikenteestä littyen Kokkola-Pietarsaaren lentoasemaan. Avaa lehti alla olevasta linkistä!

Mainosta!

Tavoita matkustajat mainostamalla sivustolla www.kokairport.fi! Lisätietoja ilmoitusmahdollisuuksista alla olevasta linkistä.

Kruunupyyn lentohallin omistavat lähialueen kunnat:

Kokkola - KarlebyKokkola
Kokkola_anons_front_3_2.jpg
Kruunupyy - KronobyKruunupyy
Kronoby_anons_front_3_2.jpg
Luoto - LarsmoLuoto
Larsmo_anons_front_3_2.jpg
PedersörePedersöre
pedersore_anons_front_3_2.png
Pietarsaari - JakobstadPietarsaari
Jakobstad_anons_front_3_2.jpg
KOK-airport_logo_inv.png

Kokkola-Pietarsaaren lentoasema

Lentäjäntie 162
68500 Kruunupyy

» Lisää yhteystietoja

Terminaali avoinna

Lentoliikenteen mukaan.