Sök på sidan

 
 
 
 
search icon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta vad som är på gång gällande Karleby-Jakobstads flygplats? Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du samlade nyheter till din e-post ungefär en gång i månaden.

Genom att fylla i det här formuläret och klicka "Prenumerera" nedan, godkänner du att vi får hantera dina personuppgifter för nyhetsbrevsutskick. Vi hanterar dina personuppgifter med respekt. Som tjänst för nyhetsbreven använder vi MailChimp, som är registrerat i USA. Detta innebär att dina personuppgifter sparas utanför EU.

Fyll i formuläret!

* indicates required
Välj språk: *

• Vänligen klicka i för att godkänna att vi får skicka dig det elektroniska nyhetsbrevet per e-post:

• Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss på ilmoitukset@kokairport.fi.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera, bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.

Kom ihåg att bekräfta!

Vänligen notera, att du kommer att få ett mail med en bekräftelselänk från vår e-posttjänst MailChimp. Beställningen är inte aktiv förrän du har klickat på bekräftelsen. Detta är till för att säkerställa, att det faktiskt är du som har beställt nyhetsbrevet.