Sök på sidan

 
 
 
 
search icon

Kevään liput myyntiin 6.3.

Finnairin aikataulu vuodelle 2024 on nyt julkaistu. Aikataulu on voimassa 29.4. alkaen, ja lippuja voi varata 6.3. alkaen. Nykyiset aikataulut ovat voimassa 28.4.2024 saakka.

Finnair lentää suoraan Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin jokaisena arkipäivänä. Varhainen aamulento arkisin mahdollistaa sujuvan matkustamisen muihin kohteisiin ympäri maailmaa. Jos jatkat matkaasi Finnairilla, koko matkan voi varata yhdellä lipulla, eikä matkatavaroita tarvitse kirjata uudelleen.

Katso kevään aikataulut tästä!

"Olemme alueella erittäin tyytyväisiä, että hallitus puuttui asiaan ja jatkoi lentoliikenteen ostoa", Kiinteistö Oy Kruunupyyn lentohallin toimitusjohtaja Stig-Göran "Sigge" Forsman sanoo. "Näin alueen matkustajat pääsevät Finnairilla nopeasti ja mukavasti alueelle ja sieltä pois, joko Helsinkiin tai kauemmas."

Uuden hankinnan myötä liikenne on turvattu 28. maaliskuuta 2026 saakka.
Huhtikuun lopusta alkaen kaikki lennot alueelle ja alueelta ovat suoria, eli Kemissä ei enää tehdä välilaskuja.

"Uusi hankinta hyödyttää alueen elinkeinoelämää ja erityisesti vientiteollisuuden tarvetta sujuviin yhteyksiin", sanoo Sigge Forsman. "Hyvä uutinen on, että perjantai-iltapäivän lento Helsinkiin on palannut – se oli suosittu lähtö ennen pandemiaa."