Sök på sidan

 
 
 
 
search icon

Vårens biljetter till försäljning 6.3

Finnairs tidtabell för 2024 har nu publicerats. Tidtabellen gäller från och med 29.4 och biljetterna är bokningsbara från och med 6.3. Nuvarande tidtabeller gäller fram till 28.4.2024.

Finnair flyger direkt från Karleby-Jakobstad till Helsingfors alla vardagar. Den tidiga morgonavgången på vardagarna möjliggör ett smidigt resande ut till övriga destinationer. Om du fortsätter resan med Finnair kan hela resan bokas på en biljett och du behöver inte checka in bagaget en gång till.

Se vårens tidtabeller här!

”Vi är mycket nöjda i regionen över att regeringen trädde till och fortsatte upphandlingen av flygtrafiken”, säger FAB Kronoby Flyghangars VD, Stig-Göran ”Sigge” Forsman. ”Detta gör det möjligt för regionens resenärer att ta sig snabbt och bekvämt till och från regionen med Finnair, antingen till Helsingfors eller vidare ut i världen.”

I och med den nya upphandlingen är trafiken tryggad fram till 28.3.2026.
Från slutet av april är alla flyg till och från regionen är direktflyg, det vill säga inga fler mellanlandningar i Kemi.

”Den nya upphandlingen gynnar regionens näringsliv, speciellt exportindustrins behov av smidiga förbindelser”, säger Sigge Forsman. ”En glad nyhet är att flyget på fredag eftermiddag till Helsingfors är tillbaka – det var en populär avgång före pandemin.”