Sök på sidan

 
 
 
 
search icon
kok_amapola_landing_1694.jpg

Stockholmsflyget har startat!

Amapolas flyg landade för första gången på Karleby-Jakobstad flygplats på måndag kväll. Flygrutten mellan Stockholm och Karleby-Jakobstad är nu officiellt öppen igen!

kok_airport_1694.jpgkok_airport_1732.jpgkok_airport_4730_cut.jpgkok_airport_4786_edit_cut.jpg

Trafiken från Karleby-Jakobstad till Sverige har legat nere i flera år. Från och med maj erbjuder det svenska flygbolaget Amapola Flyg trafik till Arlanda med en kort mellanlandning i Kramfors och möjlighet att flyga vidare i Sverige och världen.

Boka biljetterna på amapola.nu!

Fyra rutter i veckan, direktflyg i juli

I maj-juni flyger man fyra gånger i veckan.

Karleby-Jakobstad – Arlanda (via KRF)
avgång kl. 06.35 ankomst kl. 07.50 (tisdag-fredag)

Arlanda – Karleby-Jakobstad (via KRF)
avgång kl. 17.15 ankomst kl. 20.25 (måndag-torsdag)

Juli månad bjuder i sin tur på direktflyg mellan Arlanda och Karleby-Jakobstad, tre gånger i veckan.

Se tidtabellerna här!

Flyg via Stockholm ut i världen – interline med SAS

Tack vare Amapolas interlineavtal med SAS kan du flyga vidare till SAS destinationer ute i världen utan att behöva checka om ditt bagage. "Vi hoppas att många resenärer kommer att upptäcka Arlanda som ett alternativ att ta sig ut i Europa och världen”, berättar Erik Salén, VD för Amapola Flyg.

”Vi är mycket glada att Amapola Flyg förbättrar tillgängligheten från vår region. Vi har många här som har anknytning till Sverige och detta kommer att förkorta restiden till Arlanda avsevärt. För våra affärsresenärer är detta också en möjlighet att åka på endagsförrättning till Stockholm, vilket vi vet är välkommet”, säger Stig-Göran ”Sigge” Forsman, VD för FAB Kronoby flyghangar.